Bestel hier jouw Boerproeverij box!

 

Door de coronacrisis lopen de voedselstromen anders dan voorheen. Er wordt meer en meer geconsumeerd via supermarkten en minder via (lokale) horeca. Hierdoor kunnen boeren hun voorraden niet meer kwijt en blijven ze zitten met hoogwaardige producten. Voor ons, Trouw Nutrition, de hoogste tijd om de boeren een handje te helpen! 

 

We hebben met verschillende lokale boeren de handen ineengeslagen en twee horecawaardige pakketten samengesteld: de Boerproeverij BBQ-box en Boerproeverij Borrelbox. 

 

De pakketten zijn gevuld met Nederlands mooiste producten. Wanneer je deze proeft, geniet je van échte horecakwaliteit! Maar er zijn meer voordelen! Boeren krijgen een eerlijke prijs en jij het allerbeste vlees. Er zit geen winstbelang in deze actie, dus de boxen zijn nog voordelig ook. Dat is nou liefde voor boeren!

 

Help jij ook mee? Lees hier meer over de Boerproeverij boxen.

 

Boerproeverij BBQ-box

De Boerproeverij BBQ-box zit boordevol kwaliteitsvlees van ónze boeren. Heerlijk voor op de BBQ, maar ook erg lekker uit de pan! De kosten van de box bedragen €62,50.

Boerproeverij Borrelbox

Een heerlijk avondje borrelen met verse lokale producten? Dan is onze Boerproeverij Borrelbox wat je zoekt! Gevuld met heerlijke kaas- en vleessoorten. De kosten van de box bedragen €42,50.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.